29 Mart 2008

Ömerimin üst dişleri

İki gündür ömer ateş alev...Üst dişlerini çıkarıyor.
Uzun zamandan beri üst dişlerinin olduğu yer kabarıktı.Doktorumuza son gittiğimizde üst dişleri geliyor ,çıkartma süreci biraz sıkıntılı olur demişti .Ama biraz kelimesi az kaldı ,oğluşumun resmen huyu değişti..
Ateş ilk yükseldiğinde doktorumuzu aradık ve hastaneye gidip gerekli tetkikleri yaptırdık.Ciddi bir sorun olmadığını dişlerden olduğunu , bir hafta boyunca iletişim halinde olmamız gerektiğini ve döküntü olup olmadığına dikkat etmemiz gerektiğini söyledi.
İki gündür ateşi 37 ie 38,1 arasında değişiyor ,fitil atıyoruz ateş düşürücü şurup veriyoruz her şey normale dönüyor,biz de günlük hayatımıza devam ediyoruz. 7 ila 8 saat sonra ilaçlar etkisini yitirince ateş yeniden yükseliyor ve kabus başlıyor . Güleryüzlü ,sıcakkanlı oğlum ; ağlak, huysuz bir çocuğa döndü.
Geceleri uyku uyumuyorum sürekli derece elimde ateşini ölçmeye çalışıyorum fırsatım olsa gidip alından veya kulaktan ateş ölçen aletlerden alıcam çünkü hakikaten koltukaltından ateş ölçmek çok zor , ömer bey izin vermiyor ve avazı çıktığı kadar bağırıp ,ağlıyor. Tavsiyem evinizde yoksa hemen edinin ..
Bugün çok şükür ateşi iyi gibi ,üst dişlerin ikisininde ucu göründü iyice.Hala huysuzluğu var ama ateşi iyi.Şu anda uyuyor .Umarım ateşi bir daha yükselmez....

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...