23 Kasım 2008

Oğlum huy değiştiriyor....

İmdattttt.....
Benim güleryüzlü ,sessiz, asla mızırdanmayan ama yaramaz oğlum gitti ,yerine sürekli istediği şey için ağlayan ,keyifsiz,mızır mızır ve yaramaz bir çocuk geldi :(
Bugün meydana gittik ,hazır hava güzelken atlı karıncaya ömeri bindirelim ve bir kaç eksik için ikeaya-bu ikea eksiklikleride hiç bitmez, isveç köftesinin tadı başka ama napalım :)-gidelim dedik .
Pişman olup iki saat içinde döndük.Hem çok kalabalıktı -bizim gibi güneşi gören gelmiş-hem de ömer sürekli herşey için ağladı.Eşimde ben de inanamadık yok dedik bu bizim ömer değil.
Yemek yerken oyuncaklar için ,oyuncaklarlayken başka çocukların elindekiler için,alışveriş sepetindeyken ,yerde yürümek için ,yerde yürürken kucak için .....sürekli ağladı.Üstüne eşimde elindeki ayranı ömerin kontrol etmeye çalışırken alışveriş spetinin içindeki kabanımın üstüne dökünce ,üstüme karabasanlar çöktü. Eve döndük.
Hayır ömer daha önce 40 derece ateşler gördü,15 diş çıkardı-geçende 13 yazmıştım ama bugün ağlarken 15 olduğunu farkettik-böyle yapmadı.
Gözyaşları sanki dökülmek için fırsat kolluyor....!!!!!!!
Önce uyku şimdi de bu.Umarım kalıcı bir davranış değildir :(

11 yorum:

Adsız dedi ki...

ah bu bebişler,hiç sağları solları belli diil esincim:) inşallah en kısa zamanda paşa hallerine geri döner ömercim:) sende rahat edersin inşallah.Böyle çok zor biliyorum çünkü poyraz bildim bileli senin bugünki ömerin gibi:)gerçi yavaş yavaş daha uysallaşıyor ama belli olmaz yinede bu bebelerin ne yapacağı:) sağ gösterip sol patlatıveriyorlar valla :)

Adsız dedi ki...

Güldem ,biz alışkın değiliz yaa bu ağlamalara ,mızırdanmalara ,ikeaya gidişimizle dönüşümüz bir oldu.Ne zormuş böylesi.Az önce bir şekilde ömeri uyutmayı başardım,biraz kendime geldim.
yarmazlığa dayanılıyor ama mızır mızır çocuk hiç çekilmiyor.

Adsız dedi ki...

Bu dişler yok mu bu dişler benimde etrafımda böle anlattıığın gibi huy değiştiren bebişlerle dolu inşallah geçici bir dönemdir ...

Adsız dedi ki...

bugün benzeri birşey biz de yaşadık, eve döndük tabi. Annemin deyimiyle sarı sakız gibi yapışıyor Naz da bana... Hepsinin derdi ayrı Esin , ne yapalım başa gelen çekilir, gülün dikeni falan derken geçiyor işte :)

Adsız dedi ki...

bence bi derdi vardır mutlaka Ömer'in ,yapmaz yoksa..ama anlamıyoruz bazen..
Efe'de de böyle olur..çıkar sonradan ahhhh ondanmış demek derim..
yada astrolojik bişidir:)) gününde diildir:P

Adsız dedi ki...

alışkın olmayınca zor oluyor değilmi dönem dönem bu davranışlarda bulunuyorlar 2 yaş sendromuda olabilir :)

Adsız dedi ki...

geçer annesi hiç dert etme birazcık sabır:)))
sevgiyle kalın

Adsız dedi ki...

2 yaş bunalımı diye bişey varmış erken ergenlikte deniliyor. ama Ömer için daha erken gerçekten geçici bişeydir inşallah , dişe bağlayalım geçer umarım. Gülen adam hep gülsün:) sevgiler

Adsız dedi ki...

Vallahi hiiç şaşırmadım canım bizde aynı durumdayız.. bende umut ediyorum geçeceğini :))

sevgiler..

Adsız dedi ki...

Mısır patlağı zaten 15 dişi var,dişten midir bilmiyorum.

Elifcim ,ben ömeri hiç böyle görmediğim için ,çok şaşırdım.Dün çok yordu bizi.Tabii ki gülü seven dikenine katlanır ama bazen böyle oluyor işte :)

Aslı haklı olabilirsin.Bakalım yavaş yavaş anlarız heralde olanları.

Adsız dedi ki...

Yasemin ,2 yaşa da çok var ama :)

Çocukla çocuk, herkesler 3 yaş diyor sabırla bakliyoruz...

pıtırcık,2 yaş şimdiden başladıysa yandık demektir :)

betül,desene normal.kağanda aynıysa dememki bir geçiş dönemi.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...