23 Aralık 2009

İstiyorum ama icraat yok ...

İstiyorum, deliler gibi inkılap tarihi ,eğitim bilimleri çalışmak istiyorum .Ama canım hiiiç çekmiyor.Şurda sınava 3-5 gün kalmışken ve tüm meslekdaşlarım deliler gibi kitaplara hatim indirirken ,ben bloğuma yazı yazmaktayım...

İstiyorum, gidim önüme gelen ilk marketten yılbaşı ağacı almak istiyorum ama hava na-müsait markette uzak,oğluşu da alıp kucağıma gidipte ağaç- mağaç alamam.Kocada pek bir yoğun ,vakit ayıramıyor ağacımıza..

İstiyorum ,yılbaşına hazırlıklara başlamak çeşit çeşit börekler sarıp dondurucuya atmak istiyorum ,o kadar misafirim olacak, onları en iyi şekilde ağırlamak istiyorum ama sınava çalışmam gerektiği düşüncesi beni engelliyor.Ne çalışabiliyorum ne de hazırlık yapabiliyorum :(

İstiyorum,Kocayı alıp şöyle uzaklara yurtdışlarına kaçmak istiyorum ama cevap aynı ,koca pek bir yoğun.Hemde kendileri iş nedeniyle bayağı bir yurt dışı gezisi yapmış olup bu tür yolcuklara pek bir doymuş.Ne zaman konuyu açsam ,mevzuu değişiveriyor.
Son gelişmelerle 2-3 yıl daha yurt dışı konusu hayal olmuş durumda :)))))

İstiyorum,tüm blog dostlarımı evimde toplayıp açık büfe bir sofra eşiliğinde,çocuklarımızla güle oyanaya kaynaşalım istiyorum.Ama herkesler çoook uzaklarda.

Neyse ben size burdan bir açık büfe ikram edeyim :)

:)))İstiyorum da istiyorum, dostlar ...

9 yorum:

Betül KAVAL dedi ki...

benimde bu aralar yapmak istediğim o kadar çok şey varki esin ama aynı durumdayız bir türlü hiç bir tanesine motive olamıyorum. Napıcam nasıl toparlanıcam bilmiyorum. Bende tüm blog arkadaşlarımı toplamak çok istiyorum. :) ama zaman bulamaz oldum ... toparlanıcaz inşallah

sevgiler canım öpüyorum

AsYa dedi ki...

oooy ooyyy oyyy..durum vahim:)

Esin dedi ki...

BEtül hem mevsimsel hemde tembellikle alakalı bir durum bu galiba.Tabii birde bende koca faktörü var :)))
2010 da herşey gönlümüze göre olur inşallah :)))


Aslı sen geç dalganı,bakalım:))))
Aç şu bloğunu artık yaa.Valla sen benden tembelsin 2 satır yazamıyorsun ,şekerim :)

Ayça dedi ki...

Senin zengin, cömert gönlün yeter Esincim.. Okadar samimi okadar doğalsın ki inşallah herşey gönlüne göre olur da Hem sınavın süper geçer hem de tüm sevdiklerinle hep beraber olursun..

pelince dedi ki...

Ahh ahh gelin siz benim goncayı görün :)) yıl sonu geldi biz bittik.. adam eve bile uğramıyor,yeni yıl günü ve ertesi gün bile çalışır çoğu zaman... benimde hepsini bırakıp kaçasım var evden :))
bu sofra nefis ,geliyorum hemen...

Ege'ye Dair dedi ki...

Bizim için resimde yeter valla.Ama diğer isteklerin için bir şey diyemeyeceğim.
2010 da inşallah hepsi gerçekleşir.
selamlar
yasemin

Güneş Akay dedi ki...

Siz evde bir ağaç yapın o zaman sevgili özgür yapmıştı geçen sene kızıyla, yutdışı hayallerim benimde var ama bizim bey hiiiçç istemiyor :) Hep birlikte toplanmak ne güzel olurdu..

Sevgiler.

Naile dedi ki...

son kısma ben de katılmayı çok isterdim :)

AsYa dedi ki...

yok yazamıyorum Esin ya..benden geçti artık:P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...