8 Mart 2010

Göbiş, bebiş

Muyatımın ilk eşyası ,ilk hediyesi ,teyzemiz almış,çok şeker dimi :)


Geçen haftaki ziyaretimizde doktorum 1 ayda 1,5 kilo almışsın çook dedi :( Toplamda etti 3,5 kilo.
1 haftadır canım sıkkın ,üstüne hafta sonu ananemin doğum günü vardı,bir sürü pasta yedim :( Canımda hep ekler çekiyor ,tabii çok güzel bir fırın+pastaneye yakın oturmamızın da bunda etkisi çok.Mekanında ekleri meşhur.
Ömer de hiç yardımcı olmuyor bu konuda "anne kücük pasta alalım "diyor.Bir kutuyu ana oğul affetmiyorus :)

Sanki bu sefer ömerdeki kadar dengeli beslenemiyorum gibi geldi.Dün mesela dayanamadım ,ikeada 1 bardak kola içtim.Ömer de bunu hiç yapmazdım ,sonradan vicdan azabı çektim :(

Karnım iyice varlığını hissetirir oldu bana ,eğilip yerden bir şey aldığımda rahatsız oluyorum.Ömerin dağıttığı legoları ,oyuncakları toplayamz oldum.Ömere de topla diyince "anne ben hamileyim "diyor ,işin içinden çıkıyor :)Allahtan babamız sık sık topluyor.
Temizliğe geldiğinde de ayfer hallediyor.

Muyatım ömer gibi pek bir hareketli, abisi ile aynı zamanda doğacak aynı burç olacak haliyle benzeyecek tabii.Sürekli ufak ufak tekmeler atıyor.Önümüzdeki yıllar zor geçecek gibi görünüyor :)

Fiziğimde gittikçe daha gebe kıvamına geliyor :)))

7 yorum:

annesininoglusu dedi ki...

şu gebe kvamı biz de görsek :))

Esin dedi ki...

annesinin oğluşu ,çok yakında :))))

Unknown dedi ki...

hamileliğinizin keyfine varın, bol bol resim çekilin.. bebeğiniz doğduğunda bol bolemzirin ve kilo vermeniz daha da kolay olsun...

Emel dedi ki...

canim arada ekler pasta goturmez, ufak kolalar icmezsen ne nalami kaldi hamileligin! merak etme bebisler anneden ne gerekliyse aliyorlar zaten sadece calcium alimina dikkat et o kadar. digerleri vucudunda bol bol var zaten. bol sanslar!

Esin dedi ki...

Esra bu ikinci gebeliğim birinci de o kadar çok çektirdim ki bu bebişimde pek de o kdar hevesli değil resim konusunda :)
Ömeri de 2 yaş 2 ay emzirdim bu bebişimde de niyetim aynı ama bakalım...

emel,kola konusunda canım sıkkın yaa,biliyorum ki direkt bebeğe idiyor yediğim içtiğim :(

Emel dedi ki...

Kolada kafein var kafein de bi bardaktan etkilemiyor bebisi! herseyin arastirmasini yaptim merak etme! cok endiselenme tadini cikar! dedigim gibi stress bi bardak koladan daha kotu etkiliyor bebisi, keyfine bak!

Esin dedi ki...

Emel ,bilgi için sağol cnım :))))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...