10 Aralık 2008

Arog


Bayramın birinci günü öğlen gibi eşim ve kardeşlerimle sinemaya gitmeye karar verdik ve arog'a gidelim dedik.Hemen biletixten biletlerimizi ayırttık ,yeni vizyona girdiği için bilet bulmanın oldukça güç olduğunu tahmin ettik.İyi ki de ayırtmışız.1 saat önce biletlerimizi almaya gittimizde biletler çoktan tükenmişti.Ve sinemanın önünde izdiham vardı.

Dedik ki hadi bir saatimiz var bowling oynayalım.Bowlinge gittik ama filme geç kalıcaz korkusundan öyle acele oynadık ki ben pek bir tad alamadım,aslında ben bayılırım bowlinge neredeyse 2 yıldır da gidememişiz ama filme geç kalıcaz korkusu yok mu tad tuz bırakmadı bende.Galiba sinema öncesi değilde sonrasında bowling oynamak çok daha zevkli.
Neyse film saati alelacele salonumuza gittik.Aman allahım o ne salon ful ,en ön koltuklar bile dolu-o koltuklardan nasıl film seyredilir bilmem,tenis maçı seyreder gibi bir sağa bir sola,o kadar yakından ekrana hakim olmak imkansız-.

Ön sıramızda 7 yaşında bir çocuk vardı ,gözlerime inanamadım ,çünkü 22 matinesine girdik.O saatte o yaştaki bir çocuğum yatağında olması lazım.Film neredeyse 1 de bitti.O saatte çocuk film seyretti.Bazı anne babaları anlamak çok güç.

Film ardı arkası kesilmeyen yarım saatlik bir reklam silsilesinden sonra başladı.Reklamlardan bayıldık anlayacağınız.
Neyse uzatmim film başladı,filmde ilk yarı hakikaten çok sıkıcı.Bu mu dedim arog...
İkinci yarı ise gerçekten çok komik ve çok güldüm.Sonuna doğru maymunla idare edicez şeklinde bir espri vardı ki gerçekten çok kötüydü.Filmin ilk yarısını ve o espriyi çıkarırsak kalanlar iyiydi anlayacağınız.
Ama cem yılmazın olmazsa olmaz filmlerinden biri değildi.

Ben zaten ne "gora" ne "arog" nede "hokkabaz" filmini "herşey çok güzel olacak "kadar çok sevmedim.Sanki o film başkaydı,daha samimi bir filmdi :)

10 yorum:

Adsız dedi ki...

gercekten bazi anne babalari anlamak zor . saat 1 e kadar sahsen ben bile dayanamam :)) tavuk gibi uyurum :)

Adsız dedi ki...

Bende gittim aroga bence sinemaya gitmeye değmez.
Ayşe

Adsız dedi ki...

Firdevs,aslında bende öyle 1 e kadar oturan bir gece kuşu değilimdir ama film için dayandım.Ama çocuğun durumu gerçekten beni çok rahatsız etti,annesine söyleyeyim dedim ama sonradan vazgeçtim.Direkt sanane benim çocuğum diyebilirdi.....

Ayşe :)

Adsız dedi ki...

bu akşam gideceğiz bakalım bakalım :)

Adsız dedi ki...

Elifcim yorumlarını bekliyoruzzz.

Adsız dedi ki...

bende gitmek isitiyorum bakalım kısmet.. ama hala ıssız adam'ın etkisindeyim :)

Adsız dedi ki...

Aynen bende anlamıyorum ben akşam üzeri gittim ama salon çoluk çocuk doluydu !!!..
en kötüsü de maymun esprisiydi iğrençti ben yakıştıramadım ..keşke internetten indirip seyretseydim diye düşündüğüm bir film oldu.. cem yılmaz stand-up ı ama mekan değişik .. gora da en azından diğer rollerinde diyalogları vardı bunda tüm olay cem yılmazın etrafında dönmüştü belkide taş devri olması kısıtlıyordu .. en güzel " tohumlar fidana fidanlar ağacaa...." esprisiydi :) çocukluğumuza bir gönderme olduğundan herhalde:)

Adsız dedi ki...

eşim de gitti ama beğenmedi...ilk filmin hasılatını toplamaktı amacı heralde...

Adsız dedi ki...

BEtül,bende ıssız adma gitmeyi çok istiyorum ...İlk fırsatta gidicem.

Ayça ,gerçektende bu durumu çok ilginç buluyorum ,o saatte bir çocuk ailesi ile sinema da.Üstelikde arog gibi bir filmde .Madagaskara götür,yada başka bir animasyona yada ona uygun bir filme.Hem film hemde saat yanlış...
Maymun esprisinden sonra zaten ben bir müddet filmden koptum.Espiriden afalladım resmen,bende yakıştıramadım...
Bende jude law esprisine bayıldım :)

Adsız dedi ki...

Aysarayı,film taş devri olmasından biraz kısır kalmıştı ve birkaç espri hakikaten çok rahatsız ediciydi.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...