10 Ocak 2009

Artık burada yayındayız:)


Bloğumu daha doğrusu ömerin bloğunu kurduğumda internetten dünyasının iç yüzünden ve olanlardan pek bihaberdim.Bu nedenle ismimi kullanmakta pek bir sakınca görmedim ancak zaman ilerledikçe ve bloğu olan arkadaşlarımın yaşadıklarını duydukça gördükçe aslında pek iyi bir şey yapmadığımı farkettim.Ve uzun zamandır yapmayı düşündüğüm ama beni çok uğraştıracağı için hep ertelediğim yeni bir adreste bloğumu devam ettirme kararımı uygulamaya karar verdim.
Saatlerdir,tüm dostlarımın adreslerini kaydediyorum.Kaldığım yerden devam etmek ve herkesi takip etmeye devam etmek için umarım sizde bizim yeni adresimizi kaydeder ve bizi takip etmeye devam edersiniz:)
Not:Herhangi bir sorun yaşamadım çok şükür ama bu ilerde de bir sorun olmayacak anlamına gelmiyor.O yüzden artık buradayız :)
Eski bloğumdaki tüm yazıları nasıl buraya aktaracağım konusunda bana yardımcı olacak bir varsa çok sevinicem :)

12 yorum:

уαѕємin... dedi ki...

canım hayırlı olsun bloğun :) kopyalayıp teker teker aktarsın yada ay ay olarak word e yapıştırıp aylık tek seferde blog girdisi yapsan nasıl olur

Adsız dedi ki...

hayırlı olsun canım:) nasıl yazılar taşınır bilmem,mutlaka bilen bir arkadaş yardım eder merak etme:)
sen ve ömer nerdeyse biz oraya geliriz şekerim:)

Betül KAVAL dedi ki...

selam

hayırlı olsun canım yeni bloğun.. Yeni adresi ekledimm bile..

sevgiler

Emel dedi ki...

Esin canim;

ne oluyor ki neden degistirdin adresini?

Burcu dedi ki...

Hayırlı olsun yeni bloğun Esin.. Tam olarak nasıl aktarılacağını bilemekle beraber dışa aktar diye bir btton olması gerek onunla yapılıyor sanırım. Eski bloğundan dışa aktarla yeni blog adresini gireceksin. Sevgiler..

siyap dedi ki...

hayırlı olsun yeni blogunuz...bence de en iyisini yapmışsın,

sevgileeer...

Mavi Bahçe dedi ki...

hayırlı olsun bloğun canım.Hep izlemedeyim sizi.Anlamadığım bloğu değiştirme nedenin.Öptüm kocaman sizi

Esin dedi ki...

Yasemin o şekilde çok zor olur.Bunu topluca kaydetmenin bir yolu vardır,o yol daha kolay olacak.Ama yinde tavsiyen için çok teşekkürler canım:)

Betül ve güldem çok teşşekürler :)

Esin dedi ki...

Emel,birkaç arkadaş bu konuda yani kendilerini çok fazla deşifre etme yüzünden çok sorun yaşadılar.Hatta biri sitesini kapattı.Bende o sorunu yaşamak istemediğimden yapıyorum.Yoksa bir sorun olmadı benim ki sadece tedbir:)

Burcucum çok saol canım.Bir deneyeyim bakalım umarım olur, olmadı efenin annesi aslıya gidip ona yaptırmayı düşünüyorum.Aslı sesimi duyuyormusun :)

Esin dedi ki...

Siyapcım kesinlikle :)

Zeynepcim,emele de onu anlatıyordum.Sen bloğundan tanıyorsundur.Eda suner bir sürü sorun yaşadı ,benimde gözüm korktu.Aslında hepi bu :)

Cocukla Cocuk dedi ki...

bir sorun yaşanmadığına tedbir amaçlı olduğuna sevindik Esin. Yeni adresiniz hayırlı olsun, readera ekledik. Sevgiler,

Ege'ye Dair dedi ki...

Merhaba Esin,

Öncelikle hayırlı olsun yeni blogun sen ve Ömer nerede ise biz oraya geliriz.Açıkcası bende ismi değiştirmek istiyordum sen bana örnek olacaksın yazıların nasıl taşınması hususunda,şimdiden kolay gelsin.
Selamlar
Yasemin&Ege

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...