12 Ocak 2009

Herşeyi kaçırdık.


Annesinin hastalığı yüzünden oğluşum cumartesi öğlen tuna ile buluşmayı-kendisiyle anne karnından beri arkadaşlığı bulunmaktadır :)-,bir doğum günü partisini-cumartesi akşam hamzanın 1. yaş gününü kutlandı-,birde brunch kaçırdı.
Aslında hepsine gitmeyi çok istiyorduk ama hepsinde mutlaka çocuk olacağı için kimseye hastalık bulaştırmamak için gitmedik.
Bizde bugün öğleden sonra oğluşumu kaçırdığı bu kadar aktiviteyi telafi etmesede dayısının kızarkadaşı didem -namı diğer abamızın- sürpriz doğum gününe götürdük.Ömer ortamdaki tek çocuk olması nedeniyle oldukça popülerdi.
Doğum günü annemlerde kutlandığı için mekana uyum konusunda :)hiç problem olmadı.Biz pastamızı ,bilumum kilo yapıcılarımızı yerken o dayılarının dumble ları ile oynadı.Şimdiden kas yapıyor,benim süpermenim :)
Doğum günü ,hediye seçimi için carfurda gezme derken bütün gün -uyutmak için tüm ısrarlarıma rağmen -sadece 15 dakika uyuyan oğlum akşam saatlerinde uykusuzluğun verdiği huysuzlukla herşeye ağladı.
Ömeri susturmak mümkün olmadı.
Akşam saatlerinde dükkanını kapatıp gelen dedemizle-babam-oyun oynarken biraz keyfi yerine geldi.Bizde biraz rahatladık.

5 yorum:

Naile dedi ki...

Hayırlı olsun yeni adresiniz

annesininoglusu dedi ki...

neyse ucundan yakalamışsınız hayatı...
ben de hafta sonu bişeyler yapmayınca gün boşa geçmiş gibi hissediyorum

Betül KAVAL dedi ki...

çocuklar uykusuzken çok huysuz oluyorlar. gerçi bir büyükler de farksız değiliz ya neyse..

Canım izlemeyi bir türlü yapamadım yani oraya gelince maus etkisiz hale geliyo anlamadım..

sevgiler

Esin dedi ki...

Teşekkürler nailecim :)

Annesinin oğluşu ,bende.Mutlaka haftasonu evden çıkmalı ve birşeyler yapma gereği duyuyoum yoksa dinlenemiyorum.Ben gezerken dinleniyorum :)Allahtan oğlumda bayılıyor gezmeye,eşimde bize uyuyor:)

Esin dedi ki...

Betülcüm,uykusuzluk hakikaten hepimiz için çok zor .ÖMer 2 gündür kesintisiz uyuyor bende 1,5 yıldır unuttuğum uykumun tadını çıkarıyorum bugünlerde:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...