1 Mayıs 2010

Bize de vurdu piyango...

Ömer çok hasta sürekli kusuyor ve ishal...Ayakta bile duramıyor oğlum...Sürekli yatıyor ,uyuyor uyumuyorsa da öylece etrafa bakıyor, bazen iyiceyse oturduğu yerde legolarıyla oynuyor...Yemiyor ,yesede bir iki lokma hemen kusuyor...
Doktora götürdük ,salgın var, ilk üç gün zor geçiyor dedi.
Serum verelim dedi ,istemedim.Biliyorum ki serum alırken çok ağlayacak ,çok üzülecek.O perişan olacak .
Ben zorla yapılan hiç bir şeyin faydası olmadığına inananlardanım.Sıvı ihtiyacına karşılarız dedim ,bir sorun olursa hemen geliriz dedim.
İlaçları aldık eve geldik.
İyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum ama umarım hemen toparlanır yavrum.
Var üstümüzde bir uğursuzluk...

6 yorum:

∂єкσяαρѕυωαѕуση dedi ki...

geçmiş olsun minik kuzuya, serum için kıyamadıysanız..söylemişlerdir belki, maden suyu içirin serumun minarellerini alsın acil şifalar ..

Esra dedi ki...

cok cok gecmis olsun. Tipik bir virus bu, belli ki. Surekli kusma, halsizlik, karin agrisi ve sonrasinda ishal (olabilir). Onemli olan susuz birakmamak vucudu. Birsey yemese de olur ama suyun vucutta kaldigina emin olmak lazim. Once 1 cay kasigi veriyordum ben boyle bir durumda. Eger 30 dakika icinde bu suyu kusmazsa bir daha, bir daha. Ama acele etmeden.
Eger asla suyu vucudunda tutamaz, hep kusarsa, mutlaka serum baglamak lazim.
cok cok gecmis olsun. :-( ne kadar korkunc birsey oldugunu cok iyi biliyorum. Benim kizim da 2 sene once rotavirus nedeniyle hastaneye kaldirilmisti. Hayatimin en kotu gunleriyli.
Umarim en kisa zamanda sagligina kavusur. Gercekten 3. gunden sonra yoluna giriyor vucut...

Güneş Akay dedi ki...

15 gün önce Begümde bağırsak enfeksiyoru geçirdi, bende serum istemedim, iki gün gerçekten sıkıntılı geçti ama şimdi çok şükür iyi, sizede çok geçmiş olsun.

Sevgiler.

İLKAY dedi ki...

Canım benim geçmiş olsun ömere...

Bol su, bol kucak...

resimli günlük dedi ki...

Çok geçmiş olsun.Bu sene bu salgınlar ne çok oldu.Bizim Deniz de hiç birini kaçırmadan yakalandı.Her seferinde bize de serum dediler,istemedik.Arkadaşların serum verilen çocuklarıyla hemen hemen aynı sürede iyileşti.Sıvı takviyesini yaptığınız sürece bir fark yok benim tecrübelerime göre.Çabuk atlatır inşallah.
özlem

Unknown dedi ki...

çok geçmiş olsun ve acil şifalar diliyorum.bol bol sıvı alırsa daha iyi olacagından eminim.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...