4 Haziran 2011

Horozumu kaçırdılar


Camdan cama uçurdular .Suyuna da pilav pişirdiler ...Gerisini biliyorsunuz zaten :)

Eğer murat yemekten başka bir şeyle ilgileniyorsa yada doktor kontrolünde bir türlü durmuyorsa veya üstüne yemek dökülen tişörtünü değiştiriyorsak- ki acayip kızar hiç sevmez üstünü değiştirmeyi- veya araba koltuğunda çıkmak için ağlıyorsa ... bu liste uzayıp gider:)
Zor bir anda onu sakinleştirmek için patlatıyorum bir çocuk şarkısı , muyat efendi muma dönüyor.

Sağ elimde beş parmak ,sol elimde beş parmak...mı istersiniz,
mini mini bir kuş donmuştu ...yu mu istersiniz,
horozumu kaçırdılar camdan cama uçurdular ... mı istersiniz...hiç önemli değil,başlıyorum söylemeye ,eğer bir de ömer katılırsa ,hemde rap olarak... murat birden ağzını açıyor, ağlıyorsa susuyor,ne ile ilgilenirse ilgilensin dikkat kesiliyor şarkıya.

Meğer bir çocuk şarkısı nelere kadirmiş.Ömer de hiç denememiştim,ne kolaylıkmış :)

Tabii dezevantajı yok değil mesela doktorun garip garip bu kadın ne yapıyor diye bakması :) yada apartman meşhur olan sesim :)


4 yorum:

elfeyp dedi ki...

Bizde de aynı durum var :) 3 senedir günde 135000 kez söylenen çocuk şarkılarından bıktıkları çin artık kendim uydurup söylemeye başladım :) Gün içinde yaptıklarımızı nakaratlaştırıp söyleyince bayılıyorlar. Yapyaratıcı bi kadın yaptı bu annelik beni :)

Unknown dedi ki...

Esin ya bizdede ayni durumlar soz konusu, altini bile zor zor degistiriyorum, 10 kere donuyor :( mama yerken mamayi onun disinda hersey yiyor. Ona baktikca ben yoruluyorum, ahh nerde o eski kipirdamadan yattigi gunler :)

Deli Anne dedi ki...

ahaha.. bizde de durum aynı yahu.. ben bir de ilgi çeksin diye bir kalınlaştırıyorum sesi bir inceltiyorum ahaha gülesim geldi..

Deli Anne dedi ki...

Esinim öncelikle geçmiş olsun tekrar.. Selim de keh keh öksürüyor hemen başladım ben de nebüllere.. inşaallah daha ilerlemeden atlatır yavrularımız.. yaz geldi ama bitmedi hayrolsun.. ve bişeylerin içine girebilmeni tebrik ederim.. ne güzel duygudur değil mi:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...