8 Ağustos 2011

İstanbul akvaryum


Evden çıkarken aslında istikamet,turkuazoo idi.Yolda karar değiştirdik hadi dedik bu sefer yeni açılan istanbul akvaryuma gidelim.İyi ki fikir değiştirmişiz.
Açıkçası beklediğimden çok daha güzel bir akvaryumla karşılaştım.Bir hikayesi olan,cezbedici,eğlenceli ve görselliği en üst seviyede bir yer olmuş istanbul akvaryum.Harcadığınız zamanı gittiğiniz trafiği ve verdiğiniz parayı tamamen hak ediyor.
Turkuazoo dan çok üst seviye de diyebilirim.



Akvaryumu gezmemiz 2,5 saat kadar aldı,gezerken farkına bile varmadık bu 2,5 saatin.Oldukça kalabalıktı da ama mekanın büyüklüğünden midir bilmiyorum pek rahatsız etmedi kalabalık.Kendimizi kalabalığın akışına bıraktık.Gemi güvertesi,çeşitli denizlerdeki balıkların ayrı bölümleri,istanbul boğazındaki balıkların olduğu bölüm,natiulus,tünel,yere yansıtılan deniz görüntülerinde emekleyen ,yere yatan çocuklar en çok aklımda kalanlar.Gerçekten ambiyansını verebildikleri yağmur ormanı ile son noktayı da koymuşlar.


İki oğlumda cama yapışık gezdiler akvaryumu.Muratın çığlıkları ve mutluluğu ayrıydı ama...Eşimle bizde çocuklar gibi şen gezdik :) ...


Biz gerçekten çok beğendik,son zamanlarda yaptığımız en eğlenceli geziydi.Tavsiye ediyoruz...

4 yorum:

Nil dedi ki...

sırf bu akvaryumlar için istanbula gelmek istiyor eşim :)

uğurlu gelecek dedi ki...

2 hafta önce istanbuldaydık. bizde ziyaret ettik ve bayıldık. çocuklarla birlikte bizde ağzımız açık gezdik..

pelince dedi ki...

Esincim ne iyi yapmışsınız,bende çok merak ediyorum.Herkes çok beğeniyor,ama ben mecburen bekliyorum çünkü okul gezileri ile gittiğimiz yerleri defalarca görmüş oluyorum.Hatta bu sene çifter çifter gezi olacak ve ben nasıl yapıcam hiç bilmiyorum... Ama yaz bitemden de gitmek lazım,ne yapsak ki acaba :))
çocuklar eminim bayılmıştır,senin yakışıklıları da yirim ben :) çok tatlılar...

pelince dedi ki...

O kadar yazı yazdım gtmedi :)) bende çok merak ediyorum,inşallah en kısa zamanda bizde gideriz.. Çocuklar çok tatlı,öpüyorum kuzucukları...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...