3 Ağustos 2009

Taşınıyorum...

En sonunda istediğim gibi -tam anlamıyla olmasa da istediğime en yakın diyelim-bir ev buldum:)
Veee taşınıyorum,hemde anneme çok yakın bir yere.Artık annem 5-10 dakikalık yürüme mesafesinde olacak,hayatda benim için inanılmaz kolaylaşacak :)

Az evvel internette taşıma şirketlerine baktım,ne kadar da fazla şirket var.Hepsinde aynı vaatler,bende çelişki içindeyim.

Yakınlarda taşınıp ,taşıma şirketinden memnun kalan var mı? İyi bir taşıma şirketi bulmam lazım....

7 yorum:

Adsız dedi ki...

kolay gelsin diyelim o zaman. :)

allımorlu dedi ki...

Allah kolaylık versin.taşıma şirketleri hep öyle kusursuz hizmet vermeyi vaadederler ama nerdee!
koltuklarımın bacaklarını çizdiler,
söktükleri gardolabı kuramadılarda bırakın dedik...yanlarında kurup sökmek için takımları bile yoktu biz verdik.hepsi hemen hemen aynı,inşallah iyisine rastlarsınız.

mummy dedi ki...

Kolay gelsin Esincim..Valla üç kere taşındım,üçünde de süper dedikleri şirketleri tuttuk,üçüyle de küfürleşme noktasına geldik içini karartmak gibi olmasın:))Bi kere öyle siz bişeye ellemeyin biz paketliyip götürcez falan işleri yalan..Öyle güvenip paketlemezsen herşeyi lambur lumbur gazeteye sarıp kendi küfelerine koyup pis evin orta yerine bırakıveriyolar..Napacağını şaşırtıyorsun..Son taşınmamda artık aklım başımda olarak herşeyimi güzel güzel paketledim oturdum..Bu sefer de masamın ayağını kırdı angut herifler..

Ama ablam Lider diye bir firma tutmuş ve çok da memnun kalmıştı adını yanlış hatırlamadıysam..Biraz da şans işi sanırım:))Kolay gelsin,Allah yardımcın olsun..

eviminnuru dedi ki...

kolay gelsin canım bende üç ay oldu taşınalı vallahi bu sıcakta zor bende anneme yakın oturmak isterdim yıllardır sonunda üst katına taşınmak nasip oldu;)şimdi çalışmaya başlamakdaha kolay olacak

Mavi Bahçe dedi ki...

hayırlı olsun esincim.İnşallah gönlüne göre bulursun bir taşıma şirketi

Esin dedi ki...

Gülcan sağol canım :)

Allımorlu ,iyice korkuttun beni,ama karar verdim adamlar daha çalışmaya başlamadan direktif vermeye başlıcam.Onlarında gözü korkarsa belki doğru düzgün yaparlar...

Mummy ,lideri aradım ,bakalım bugun gelip evi görecekler ama rakamlar bana biraz uçuk geldi...

Esin dedi ki...

Evimin nuru,benimde kolaylaşacak hayatım ,ama taşınmayı becerebilirsem :)

Zeynep sağol canım :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...