19 Temmuz 2011

Aslında istikamet başkaydı...


Bodruma gidicektik...
Ben cuma günü son eksikleri almak için bebelerimi anneme bırakıp dışarı çıktım.Evden 100 m kadar uzaklaşmıştım ki,düz yolda ayağımda rahat bir terlik olmasına rağmen bileğim döndü.Önce korkunç bir acı hissettim ,üç beş dakika sonra ise sanki birşey olmamış gibi toparlandı ayağım ve bileğim.
Ben de hayırdır inşallah deyip yoluma devam ettim.Bankadan para çektim,bir iki dükkan gezdim.Derken ayağımda bir ağrı başladı.Ağrı giderek arttı ve yürüyemez hale geldim.Kendimi bir taksiye attım eve geldim.Dinlenirsem bir şey kalmaz diye düşündüm ama yarım saat sonra ayağımın üstüne basamaz hale gelmiştim.Davul gibi şişmesi bir yana,durduk yere sızlaması bitirdi beni.Bir de eyvah tatile gidemicez fikri :)
Acile gittik,binbir güçlükle.Röntgenler çekildi.Doktor sadece incinmiş dedi bir krem bir de yandan destekli çorap verdi.
Tatile gidebilirmiyiz,yarın yola çıkıcaz dedim.Güldü, yarın çıkamayacaksınız dedi .Biz de mecbur tatili bayram sonrasına erteledik :(

Nitekim kabus gibi geçen beş günden sonra nihayet ayağımın üstüne basabiliyorum.Bu beş gün boyunca tek ayak üstünde sıçrayarak hareket ettim evde.
Çok zordu çook ,ayak ne büyük bir nimetmiş ,anladım.
Bugün toparlanınca hadi dedim eşime,önümüzde hala tatile çıkabileceğimiz 3 günümüz var.Geçen sene hamişken gittiğimiz ama çok da gezemediğimiz iğneada da karar kıldık.Az evvel apar topar toplandık,yarın sabah erkenden gidiyoruz.Cuma günü eşimin işlerinden dolayı dönücez ama olsun bana üç günde yeter :)

Ayağımda hala hafif bir ağrı var ama umarım tatilde artmaz.Cumartesi çok sevdiğim bir arkadaşım evleniyor, o zamana kadar tamamen toparlanması gerek yoksa düğüne babetle gitmek zorunda kalıcam :)

4 yorum:

Unknown dedi ki...

:(Geçmiş olsun Esincim,umarım yarına çok daha iyi olursun.İki çocukla ne kadar da zor olmuştur ayağın üstüne basamamak...

3 günlükde olsa güzel bir tatil geçirmeniz dileğiyle :)

asuman

pelince dedi ki...

Canım olsun böyle kısa kaçamaklar daha güzel,hem sıkılmadan dönersin,hemde tadı damağında kalır.. Şimdiden iyi eğlenceler.. tekrar geçmiş olsun..

Güneş Akay dedi ki...

Çok geçmiş olsun, tatilin iyi geçsin..
Sevgiler.

annesiningülü dedi ki...

çok geçmiş olsun.
umarım bir sorun çıkmaz tatilde

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...