23 Haziran 2008

pazar günü,aktivite günü

Pazar günü sabah erkenden annemlere kahvaltıya gittik,aileyle güzel bir kahvaltıdan sonra ,uzun zamandır gitmediğimiz kanyon alışveriş merkezine gittik.Ancak hem havanın çok rüzgarlı olması hem de kanyonun kendi havalandırma sistemi yüzünden alışveriş merkezinde inanılmaz bir hava akımı vardı,havanın ömeri rahatsız edebilceği düşüncesi ile sadece birkaç mağazaya girdik, oğluşuma birkaç tane çok uygun fiyata, önümüzdeki sonbaharda giyebileceği birkaç uzun kollu tişört aldık.
Oradan çengelköyde ,benim küçükken annem ve kardeşlerimle her hafta sonu gittiğim ve gitmekten çok büyük keyif aldığım havuzbaşı parkına ,ömeri götürdük. Ömerin kaydıraktaki ve salıncaktaki keyfini ve mutluluğunu anlatamam :)

Babasının kollarında kaydırağa bindi,bakarmısınız oğluşumun gözündeki ışıltıya :)
O kadar çok resim çektik ve öyle güzel resimler vardı ki az önce bloğa hangisini koyacağım konusunda bir türlü karar veremedim...


Parkta bayağı oyalandık,ömer salıncaktan inmek istemedi,uzun uzun salladı.

Sonra hafta sonu market alışverişi için markete gittik ,hem alışverişimizi yaptık, hem de ömere bir süredir almak istediğim plastik bir havuz aldık,tabii eve gelir gelmez havuzu banyoya koyup ,doldurduk.
Ömeri de direkt içine girdi zaten ,su kuşu benim oğlum,biz de eşimle mutlu mesut onu seyrettik :)))))

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...