14 Mayıs 2009

Karışık....

Yazmayalı bayağı olmuş,ama o kadar yoğunum ki vakit bulupta yazamadım,birşeylerden kaytarıp kendime zaman yarattığımda da tercihimi oğluşumdan ve kitap okumaktan yana kullandım.
Aslında bu 10 gün de çok şeyler oldu.En samimi arkadaşım eşinden ayrılmaya karar verdi,bugün davayı açtı.Gerçekten çok üzüldüm çünkü 2 yaşında çok tatlı bir asudeleri var.Ama olmayınca olmuyor işte :(
Zorla gitmiyor,çocuk bile değiştiremiyor.
Neyse bu tür şeylerden bahsetmekten hoşlanmıyorum,hayat zaten yeterince sıkıntı dolu burayı da bu tür şeylerle doldurmak istemiyorum.
.....
Hafta sonumuz oldukça yoğun geçti,cumartesi beyzanın-kuzen çocuğu-doğumgününe gittik.Kuzenim semra bir mamalar hazırlamışki anlatmak için kelimeler pek bir yetersiz kalır.Abartılı yedim:)


Akşam ömeri ananesine ,sevgiliyi ise yalnız bırakıp okuldan kız arkadaşlarımla çok güzel canlı müzik yapan bir mekana gittik.Tüm kurtlarımı ve yüksek sesle şarkılara katılmaktan sesimi orada bıraktım.Ne kadar çok ihtiyacım varmış,bağırarak şarkı söylemeye ,kızlarla okul dışı muhabbet etmeye,kocaları çekiştirmeye :),pistte kurtlarımızı dökmeye.
Hatta ertesi gün eski okulumdan birkaç arkadaşımla görüştüm bir sonraki sefere onlarda gelmek istiyorlar.Bir ben değilmişim demmek ki ,çok sevindim.
Sevgili boşamasa beni ,bu gezmelerle:)


Ayda bir kızlarla bu tür etkinliklere devam etmeye karar verdik tabiii:)
.....

Pazar günüde güzel bir kahvaltı yapmaya arkadaşlarla dışarı çıktık.Çekmeköyde sevimli bir mekana gittik.
Ömer bol bol börek yedi.Yediği miktar hepimizi hayrete düşürdü:)Ben hatta vermek istemediğim zamanlarda anne böbek,annneeeeeeeeeee şeklinde beni rezilde etti.
Hamza ile ömer bol bol koştu oynadı.Bizde açık büfenin keyfini çıkardık.
Ama bir önceki günün yorgunluğunu hala atamadığımdan ,kahvaltı sonrası hediyeleşmek için ziyaratleri yaparken perişan oldum.Önce kayınvalide ,annem ,ananem ,teyzem derken sevgilide bende bittik.Ama ömerin maşallah vardı.Eve dönerken hala "anne park,anne fütfen-lütfen- "diyip durdu.
Ama bir daha tövbe bu kadar organizasyon peşpeşe olmuyor olsa da ben kaldıramıyorum.
.......
Bu arada ömerimde bana çok güzel bir etek ve siyah bir ayakkabı almış :)

6 yorum:

eviminnuru dedi ki...

maşallah yoğunmupsunuz okurken yoruldum yemek yemekten korkmayan çocuklara bayılıyorum sizinkide onlardan galiba

Unknown dedi ki...

ah aha ne çok imrendim sana.herkesin oldugu gibi benimde böyle arkadaşlarımla buluşmaya ve eglenmeye ihtiyacım varmış yazını okuyunca anladım.

Betül KAVAL dedi ki...

ESİNCİM HEDİYELERİNİ GÜLE GÜLE KULLAN CANIM. BÖYLE EĞLENCELERE ARADA ÇOK İHTİYAÇ DUYUYOR İNSAN EVET YAPMAK LAZIM..

SEVGİLER

уαѕємin... dedi ki...

üzüldüm arkadaşının adına.. umarım bu şekilde iki tarafta daha mutlu ve huzurlu olur...

bol gezenteli bi hafta olmuşş :)) güle güell kullan cicilerini

Esin dedi ki...

Evimin nuru,ömer eğer damak tadına uygunsa çok güzel yer ama beğenmediği bir şeyse yemek yedirmeyi zulüm haline getirrn bir çocuk.

Eylem,kesinlikle.Arada kızkıza yapılan muhahbetlere hele eğlencelere doyulmuyor :)

Esin dedi ki...

Betül,teşekkürler canım.Evet arada yapmak lazım :)

Yasemin,arkadaşım perişan,çocuk annesinde, kocasıda ayrı perişan ama şunu söyleyebiliirim ki her türlü sorun hep kocalardan çıkıyor.Etrafımda kim boşanmışsa öyle.
% 80 koca hatalı...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...